Kirjastovastaava MEPAan

25.03.2018 klo 14:29
Etsimme joukkoomme reipasta ja haasteita pelkäämätöntä vahvistusta vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

MEPA elää voimakasta kehityskautta jossa kirjastotoiminta on vahvasti mukana. Oletko sinä tuleva merenkulkijoiden lukuinnoittaja?

Vastaamme suomalaisten alusten kirjasto- ja elokuvapalvelusta sekä toimitamme laivoille aikakausi- ja sanomalehtiä. Palveluissa on mukana runsas sata laivaa. Kirjastovaihdot ja lehtipaketit kulkevat mm. meidän omien asiamiesten, yhteyshenkilöiden ja laivojen vaihtomiehistöjen mukana.

Vastaat kirjastosektorin toiminnasta sekä sujuvasta lehtien toimittamisesta ja kirjojen sekä elokuvien vaihdoista. Suunnittelet ja kehität MEPAn kirjastopalvelua vastaamaan merenkulkijoiden tarpeita nyt ja tulevaisuudessa. Rakennat yhteistyötä ulkomaisten laivakirjastojen sekä kotimaisten kirjastojen kanssa. Käytössämme on Axiell Aurora - kirjastojärjestelmä.

 

Edellytämme sinulta:

- tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta

- suomen, ruotsin ja englannin kielen hyvää käytännön hallintaa

- hyviä tiimityöskentely- ja tiimin johtamistaitoja

 

Luemme eduksi:

- erinomaisen ruotsin kirjallisen ja suullisen hallinnan

- kyvyn ja halun kirjoittaa lukemiseen ja kirjallisuuten liittyviä artikkeleita

- merenkulun työympäristön ymmärtäminen

 

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisen merenkulun parissa, hyvät mahdollisuudet kehittää oman työn välineitä ja prosesseja, viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä hyvät työntekijäedut.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mieluiten kesäkuussa.

 Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Sampsa Sihvola, puhelimitse (010 349 3100) 27.3., 3. ja 9.4. kello 14.00-15.00 tai sähköpostitse toimitusjohtaja@mepa.fi 

Lyhyet hakemukset palkkatoivomuksineen ja cv:n kera pyydetään lähettämään viimeistään 15.4.2017 sähköpostiin: toimitusjohtaja@mepa.fi

Vuonna 1973 perustetun Merimiespalvelutoimiston (MEPA) toiminta perustuu kansainvälisiin sopimuksiin ja suosituksiin (ILO, MLC 2006) sekä merimiespalvelulakiin (447/2007). MEPAn lakisääteisenä tehtävänä on edistää merenkulkijoiden hyvinvointia järjestämällä mm. viestintä-, kirjasto- ja tietopalveluja sekä aikuiskasvatus- ja muuta vapaa-ajantoimintaa.

MEPA Hockey 2018 pelattiin Turussa

Silja Seals otti mestaruudenLue lisää »
10.04.2018 klo 18:05

Vapaavahti 1/2018 netissä

Laivajuttuja, nostalgiaa, urheiluaLue lisää »
27.03.2018 klo 14:10