Ilmoittautuneet joukkueet

Kilpasarja:

Serenade

Birka Stockholm

Amorella

Vaparit 1

Mariella

XPRS
 

Haastesarja:

Finnlines

Finlandia

Grace

Rosella

Langh Ship

Vaparit 2

Godby Shipping

FC Random

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT 

 

 

 

 

Klikkaa kuvaa avataksesi

 


 


 

 

 

 

 

 • Pelit pelataan Telia 5G Areenalla (vanha Sonera Stadium, Urheilukatu 5, 00250 Helsinki)
 • Turnaus alkaa klo 10.15.
  • Ole valmiina viimeistään 10 min ennen jokaista omaa ottelua
 • HUOM! Vakuutusturvan takia pelaajalistat tulee toimittaa turnausvastaavalle viimeistään ennen ensimmäisen pelin alkua! Lataa pelaajalista täältä. Toimitus paikan päällä tai osoitteeseen urheilu@mepa.fi.
   

Ottakaa omat vesipullot mukaan! 

Pelipäivänä kenttien laidoilla on vesikanistereita, joista voitte täyttää vesipullonne. Kertakäyttöpulloja ei tänä vuonna jaeta.
 

TURNAUSTOIMISTO

Turnaustoimisto sijaitsee Telian kenttien välissä olevalla käytävällä. Selvitä ottelusi ajankohdat joko turnaustoimiston screeniltä tai vielä helpommin suoraan puhelimestasi livetuloksista.
 
 

KULJETUKSET 

Kuljetus Telia 5G Areenalle:​

Kuljetus 1: Viking Line:in terminaalista Turun satamasta lähtee bussi klo 7.40 (bussi tuo satamaan Helsingistä muita matkaajia ja siirtyy heti sen jälkeen odottamaan laivasta saapuvia) seuraava pysäkki klo 7.55 Turun linja-autoasema, tilausajolaiturilta. Liikennöitsijä: Korsisaari.

Kuljetus 2: Katajanokan terminaalin noutoparkilta lähtee pienempi bussi klo 9.30 (Birka STHLM, tulevat Mariellalla). Liikennöitsijä: Korsisaari

Kuljetus 3: Vuosaaren satamasta klo 9.30 (Finnlines). Liikennöitsijä: Tuomas

Kuljetus 4: Katajanokan terminaalin noutoparkilta lähtee pienempi bussi klo 10.40 (XPRS, tulevat XPRS-laivalla). Liikennöitsijä: Korsisaari

 

Kuljetus Telia 5G Areenalta:

Kuljetus 5: Telia 5G Areenalta kuljetus Katajanokalle klo 17.00 (Birka STHLM). Liikennöitsijä: Korsisaari

Kuljetus 6: Telia 5G Areenalta lähtee kuljetus kohti Turkua klo 20.00. Liikennöitsijä: Korsisaari

 

Jos on kysyttävää kuljetuksista, ottakaa yhteyttä Martina Peltoseen, 0400605187

 

SAAPUMINEN

 • Rautatientorilta pääsee kätevästi paikalle muun muassa raitiovaunuilla 4 ja 10. Töölön kisahallin kohdalla on hyvä jäädä pois (raitiovaunupysäkki Töölön halli 0109), kävelymatkaa Telialle on noin 500 m.
 • Osoitteesta www.reittiopas.fi löydät helposti kätevimmän reitin julkisilla kulkuneuvoilla.
 • Jos tulet omalla autolla, parkkitilaa löytyy ainoastaan Helsingin jäähallin parkkipaikalta (Pohjoinen Stadionintie). HUOM! Parkkipaikat ovat kiekollisia 4 tunnin paikkoja.
 • Käytä ainoastaan kartalla merkittyjä reittejä (katso sivun alalaita), kun saavut paikalle.

 

TILAT

Kaikilla  joukkueilla on pukuhuone käytössä, joko Areenan tiloissa, jossa on 4 pukuhuonetta tai Bolliksen laidalla, joissa on 6 pukuhuonetta. Pukuhuoneet eivät ole lukittuina turnauspäivän aikana, koska niitä käyttää useampi joukkue. Suosittelemme, ettette jätä arvoesineitä pukuhuoneisiin.

Areenalta löytyy kaksi saunallista pukuhuonetta. Telia 1 on naisten käytössä ja Telia 2 on miesten käytössä.

 

PUKUHUONELISTA

Telia 1: Naisten (saunallinen)

Bollis 1: Vaparit 1 & Vaparit 2

Telia 2: Miesten (yhteinen saunallinen)

Bollis 2: Rosella & Grace

Telia 3: Godby Shipping & Langh Ship

Bollis 3: Mariella & XPRS

Telia 4: FC Random & Finnlines

Bollis 4: Finlandia & Amorella

 

Bollis 5: Birka STHLM

 

Bollis 6:  Serenade

 

PALVELUT

 • Paikalla on R5 Athletics and Health Inbody-kehonkoostumusmittarin kanssa. Mittaus maksaa merenkulkijoille 10€. Laite mittaa kehonkoostumusta tarkasti ja antaa kattavan raportin. Itse mittauksessa ei mene aikaa kuin muutama minuutti.
 • R5 tarjoaa myös ennen peliä noin viiden minuutin kestävä herättelevää ja aktivoivaa hierontaa sekä pelin jälkeen palauttavaa hierontaa. Näillä vähennetään loukkaantumisriskiä peleissä. 4€/hieronta
 • MEPAn kirjastopyörästä  voit lainata futisaiheisia kirjoja ja leffoja. Voit myös kysellä uudelta kirjastonhoitajalta Ellalta MEPAn kirjastosta ja verkkokirjastosta. 
   

RUOKAILU

Turnauksen pääsponsori ME Group tarjoaa eväät mm. ruissämpylät, banaanit, kahvit ja teet turnauksen aikana. 

 

Joukkue: Klo:
Finlandia 11.00
Grace 11.00
   
Vaparit 2 11.20
Finnlines 11.20
Vaparit 1 11.20
   
Mariella 11.55
Rosella 11.55
Langh 11.55
   
Amorella 12.30
Birka 12.30
   
Random 13.05
Serenade 13.05
XPRS 13.05
Godby 13.05
Lounas on Telia 5G Areenan omassa Bollis Bar & Bistro ravintolassa. Buffet-ruokailu tarjotaan klo 11-17.30. Joukkueenjohtajien kirjekuoresta löytyy pelaajien lounasliput. Lounaan saatte antamalla lounaslipun ravintolan kassalle.
 
Joukkueet saavat mennä syömään milloin tahansa. Ehdotamme kuitenkin seuraavaa porrastettua ruokailua, jotta välttäisimme ruuhkat:

 

 

 

 

 

 

 

 

SÄÄNNÖT

 • Ottelut pelataan Telia 5G Areenalla ja Bollis-kentällä, yhteensä neljällä kentällä. Kentät on merkitty nimillä Telia 1 ja 2, sekä Bollis 1 ja 2 (katso kartta).
 • Pelimuoto: 6 + 1 ja vapaat vaihdot
 • Turnauksessa noudatetaan SPL:n harrastejalkapallon sääntöjä
 • Peliaika: 2 x 15 min/ottelu, myös finaaliottelut
 • Pisteet: voitosta 3p, tasapelistä 1p. Mikäli kahdella joukkueella on alkulohkossa sama pistemäärä määritetään sijoitus:

1. Keskinäisen ottelun tulos
2. Maaliero
3. Tehdyt maalit
​4. Arpa

 • Jatko-ottelun tai sijoitusottelun päätyttyä tasan, ratkaistaan peli rangaistuspotkukilpailulla. 3 laukojaa ja sen jälkeen tarvittaessa yksi laukoja kerrallaan.
 • Paitsiosääntö ei ole käytössä.
 • Maalipotku ei saa kantaa ilmassa yli keskiviivan. Maalivahti ei myöskään saa heittää tai potkaista palloa käsistään yli puolen kentän.

 

PALKINTOJEN JAKO

Joukkueet sijoilla 4. - 8. haastesarjassa ja joukkueet sijoilla 4. - 6. kilpasarjassa saavat muistopalkinnon viimeisen ottelunsa jälkeen, minkä jälkeen otetaan joukkuekuva.

Pronssi- ja finaaliotteluiden jälkeen Telia 5G:n kentillä pidetään palkintojenjakoseremonia, jossa haaste- ja kilpasarjan pronssi- ja finaalijoukkueiden lisäksi palkitaan turnauksen paras miespelaaja, paras naispelaaja, paras maalivahti sekä turnauksen fair play-joukkue.

 

JÄLKIPELIT

Tänä vuonna vietetään viralliset jälkipelit ravintola Hookissa (Mannerheimintie 17, Helsinki), josta löytyy sekä syötävää että juotavaa alennettuun hintaan. Joukkueenjohtajien kirjekuoresta löytyy alennusliput merkittynä joukkueen nimellä, jotka oikeuttavat teidät saamaan alennusta seuraavista tuotteista:

 • 8 kpl wingsejä hintaan 8,01€
 • 12 kpl wingsejä hintaan 9,81€
 • 18 kpl wingsejä hintaan 13,05€
 • Party Pack, joka sisältää kierreperunoita, sipulirenkaita, 60 kpl siipiä, 4 kastiketta ja 8 dippiä, sekä 4 kpl 0,33 limsaa vapaavalintaisesti hintaan 62,90€
 • Koff 0,4 l hintaan 5,70€  

Huom! Nämä hinnat ovat voimassa koko illan ajan, alennuslipuketta näyttämällä.     

 

MUUT KÄYTÄNNÖN ASIAT

 • Ensiaputiimi päivystää kentän laidoilla. EA-vastaavana toimii MEPAn Jukka Lindell (+35810 349 3105). EA-tiimin tunnistaa keltaisista MEPA-liiveistä.
 • Kenttävastaavilta (päällä sininen MEPAn piké) voi tiedustella turnaukseen liittyvistä asioista.
 • Pidetään paikat siisteinä ja laitetaan roskat roskiin.
 • Tupakoiminen Areenan alueella on sallittu ainoastaan Bolliksen pukuhuoneiden sisäänkäynnin luona sijaitsevien tuhkakuppien äärellä.
 • Alkoholi ja urheileminen eivät kuulu yhteen. Areenan alueella on anniskelualue, mutta alkoholijuomien tuominen kentälle on kielletty!