PRO PT -paketti

 

Oletko kiinnostunut paremmasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista? Ilmoittaudu PRO PT -pakettiin ja saat monipuoliset avut itsellesi!

 

PRO PT -paketti sopii kaikille merenkulkijoille, jotka haluavat saada arvokasta tietoa terveydestään ja kunnostaan, sekä kokevat tarvitsevansa lisäapua treenaamiseen ja/tai ravitsemukseen, jotta pääsevät haluamiinsa tavoitteisiinsa.

Voit itse määritellä henkilökohtaiset tavoitteesi, me autamme sinua saavuttamaan ne! Tämä paketti on kattava kokonaisuus, johon kuuluu:

Hapenottokykytesti

​Testi suoritetaan treenipaketin alussa joko maksimaalisesti tai submaksimaalisesti (= ei uupumukseen asti), riippuen osallistujan kunnosta.

InBody-kehonkoostumusmittaus

InBody antaa todella tarkkaa ja hyvin eriteltyä tietoa kehon koostumuksesta. Se määrittelee muun muassa sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrän, oikean ja vasemman puolen erot lihas- ja rasvamassassa, rasvaprosentin, luumassan ja lihasmassan. Kehonkoostumusmittaus suoritetaan sekä treenipaketin alussa että lopussa.

Lihaskuntotestit

Lihaskuntotesti on standardin mukainen testi. Testissä lasketaan minuutin aikana tehdyt toistomäärät toistokyykistyksistä, istumaannoususta sekä punnerruksista.

kuusi harjoituskertaa oman valmentajan kanssa

Harjoituskerrat valmentajan kanssa voidaan pitää sekä laivalla (mikäli laivan reitti sen sallii) että vapailla. Ohjelmat ja harjoitukset räätälöidään täysin osallistujien tarpeiden ja toivomusten mukaan.

ravitsemusohjausta omalta valmentajalta

Pakettiin kuuluu yksi kerta ravitsemusohjausta oman valmentajan kanssa. Halutessasi voit myös vaihtaa osan treenikerroista ravitsemusohjaukseen tai päinvastoin.

 

Hinta sekä ilmottautuminen:

Tämä on MEPAn tukema paketti ja sinun osuutesi tästä on 350€.

PRO PT-pakettiin otetaan vuosittain mukaan 30 osallistujaa, joten mikäli tämä treenipaketti kiinnostaa, ilmoittaudu tästä. Sinulle valittu valmentaja on yhteydessä ilmoittautumisesi jälkeen, jolloin voitte sopia testipäivät ja muut käytännön asiat. Jos haluat laajemman treenipaketin ja/tai jatkaa harjoitussuhteessa valmentajasi kanssa, voit sopia asiasta hänen kanssaan.

Lisätietoja saat olemalla yhteydessä: urheilu@mepa.fi