Nimikilpailu

11.11.2020 hrs 14:58
Suggest a name for the new portal and win!

Minuuttikisa jää historiaan kun MEPA lanseeraa uuden liikuntaportaalin alkuvuodesta 2021. Uudessa portaalissa kerätään liikuntapisteitä, kisataan eri tavoin muita merenkulkijoita ja laivoja vastaan ja tulevaisuudessa nähdään myös maaottelut Suomi vs. Ruotsi ja Norja!

Iso muutos on myös se, että liikuntasuoritusten manuaalinen syöttäminen järjestelmään jää historiaan kun uusi portaali tukee mm. Polaria, Garminia ja Stravaa. Toki tulosten manuaalinen syöttäminenkin on edelleen halukkaille mahdollista.

Mikä olisi uudelle liikuntaportaalille paras nimi?
Osallistu kisaan ja voit voittaa 100€ lahjakortin XXL:n urheilukauppaan. 

Suosimme nimessä englannin kieltä sen laajan käytettävyyden vuoksi, onhan palvelu tarkoitettu niin suomen-, ruotsin- kuin englanninkielisillekin. Olet tervetullut osallistumaan nimikilpailuun kuitenkin sekä suomen- että englanninkielisellä nimellä.

Osallistu kisaan
 


Come up with a name for the new sports portal and win a 100 € gift voucher to XXL sports store. 

Minute Competition is left behind when MEPA is launching a new sports portal in 2021. In the new portal participants collect exercise points and they compete agains each other. Also, Finland vs. Sweden and Norway contests are here!

No more manually typed exercises – the portal is supported by e.g. Polar, Garmin and Strava. Of course manual typing is possible for those who prefer it.  

What would be the best name for the new portal?
Come up with a name and you can win a 100 € gift voucher to XXL sports store!


We prefer an English name because of its wide use and because users are Finnish-, Swedish- and English-speaking. But you are welcome to participate with both a Finnish and an English name. 

Let's do this!

Katja Mertanen