Veneilemään!

29.03.2021 klo 12:13
MEPA tekee yhteistyötä Skipperi – venevuokraamon kanssa ja on neuvotellut alennuksia merenkulkijoille.

Skipperillä on vuokrattavana laaja valikoima veneitä eri puolella Suomea sekä järvi- että merialueilla. Omien veneiden lisäksi Skipperi välittää vuokralle myös yksityisten omistajien veneitä. Merenkulkijoilla on mahdollisuus vuokrata vene vaikka päiväksi tai viikoksi.

Keväällä MEPA järjestää Skipperin veneillä kurssit ainakin Helsingissä ja Turussa. Kursseilla käydään läpi navigoinnin perusteet ja harjoitellaan veneiden käsittelytaitoja.  

Skipperi järjestää myös omaa koulutusta Skipperi Fleet -palvelun asiakkaille Skipperi Akatemian kautta, jossa voi suorittaa taitotestejä. Aloitteleville veneilijöille on tarjolla myös veneen käsittelykoulutusta.

Parhaimmat alennukset saavat ajoissa liikkeellä olevat kausivuokraajat (11.4. asti). Tutustukaa palveluun verkkosivuilla skipperi.fi. Alennuksen saa käyttämällä tätä tilauslinkkiä: https://www.skipperi.fi/app/subscribe?code=mepa120 

Seuratkaa Merimiespalvelutoimiston kotisivuja ja Facebookia: ilmoitamme MEPAn kurssipäivämäärät heti, kun ne ovat selvillä!

Esimerkki yksittäisestä Skipperi -veneen vuokrauksesta: Turussa Marex Dogger 770, keskimoottorivene, keulakajuutassa makuupaikat 2-3 hlö, ajohytti lisävuode 1-2 hlö, wc, liesi ym Vuokra 3 vrk kesäkuussa 450 €.

Lue käyttäjäkokemus täältä