Silja Serenade vei mestaruuden

05.09.2023 klo 16:54
MEPAn futisturnaus pelattiin Töölön pallokentällä tiistaina 5.9.2023

MEPAn perinteinen futisturnaus pelattiin tänä vuonna kuuden joukkueen voimin. Alkulohkossa A pelasivat Viking Grace, Finbo Cargo sekä Silja Seranade ja alkulohkossa B puolestaan Aboa Mare, Viking Glory sekä Vaparit. Lohkovoitot veivät Silja Serenade ja Viking Glory.

Välierien jälkeen päästiin pelaamaan mitalipelit. Pronssipelissä vastakkain olivat Viking Grace ja Vaparit. Ottelu päättyi 3-5, joten Vaparit pääsivät juhlimaan mitaleita.

Finaalissa kohtasivat lohkojensa voittajat ja se oli tiukka matsi. Varsinaisen peliajan jälkeen tulos oli 0-0 ja mestaruus ratkaistiin rangaistuspotkukisalla. Silja Serenade vei mestaruuden saaden 3 maalia, kun Gloryn oli tyytyminen yhtä maalia pienempään saldoon.

Kilpailussa palkittiin Fair Play -joukkueena Finbo Cargo. Parhaan naispelaajan pystin sai Viking Gloryn Eveliina Huhta ja parhaan miespelaajan pysti lähti Jani Saavalaisen (Silja Serenade) matkaan. Turnauksen parhaana maalivahtina palkittiin Marcus Bell (Viking Glory). 

MEPA kiittää kaikkia osallistuneita hyvistä peleistä sekä turnauksessa kahvit ja leivät osallistujille tarjonnutta ME Group:ia!

Lämpimät onnittelut voittajille! Nähdään näissä merkeissä jälleen ensi vuonna!

Kuvia turnauksesta löydät täältä