KNOCK OUT -treeni@mepa

10 Lokakuu 2019 kl. 12.00–13.00

Kiinnostaako ilmainen ja säännöllinen kuntonyrkkeily, jossa tutustutaan nyrkkeilyn perusasioihin samalla kuin lihaskunto ja hapenottokyky paranee?

Kuntonyrkkeily on tehokas ja täysin turvallinen harjoittelumuoto, jossa käytetään hyväksi nyrkkeilyn tekniikkaa ja harjoitteita. Kuntonyrkkeily sopii lähes kaikille taustasta, kunnosta ja iästä riippumatta. Lihakset saavat kyytiä, peruskunto kasvaa ja treeni tehdään hymy huulilla.

Mikäli nyrkkeilyhanskat löytyy omasta takaa, voi ne ottaa mukaan. 

 

KNOCK OUT -träning@mepa är en effektiv och säker träningsform där tekniker och övningar från boxning bildar grunden för träningen. Konditionsboxning passar så gott som alla oberoende kondition och ålder. Musklerna används, grundkonditionen ökar och syreupptagningsförmågan förbättras.

Om du har boxningshanskar kan du gärna ta dem med.


Paikka
Katajanokan liikuntahalli / Helsinki
Laivastokuja 2
00160 Helsinki

ForMare-testit Turussa

10 Lokakuu 2019 kl. 09.00–12.00
ForMaren seurantatestit Turussa. ForMarelainen - ilmoittaudu mukaan Nettiajan kautta!

Paikka
Hotel Seaport
Toinen poikkikatu 2
20100 Turku

Espanjan intensiivikurssi / Intensivkurs i spanska

07 Lokakuu 2019 kl. 09.00–12 Lokakuu 2019, 14.00

Paikka: Malaga, Andalucía, Espanja

Pidämme intensiivisen espanjankurssin Malagassa. Kurssilla pidetään 3-4 oppituntia päivässä. Sen lisäksi oppilaat saavat tasonsa mukaisia tehtäviä, jotka he tekevät kaupungilla: torilla, kaupassa, ravintolassa, juna-asemalla ja muissa sopivissa paikoissa. Voimme tehdä myös jonkun mukavan retken lähiseudulle, jos kiinnostusta on.

Kurssi on tarkoitettu espanjan alkeis- ja jatkokurssin käyneille merenkulkijoille, jotka haluavat syventää kielitaitoaan autenttisessa miljöössä. Myös Mepan kursseja käymättömät voivat osallistua kurssille läpäistyään pääsykokeen. Tällä halutaan varmistaa tietty aloitustaso, jotta saadaan kurssi pysymään kaikille mielekkäänä.

Kurssinvetäjinä toimivat Carina Chela ja Martina Peltonen.

Hinta: 120 €, ( sis. majoitus, lounaat, opetus)

Asumme meille vuokratussa asunnossa Malagan keskustan tuntumassa. Majoitus on normaalia paikallista kotitasoa, ei hotellien luksusta. Käymme oppituntien jälkeen lounaalla paikallispaikoissa. Muut syömiset jokainen hoitaa itse. Asunnoissa on keittomahdollisuus. Jokainen voi haluteessaan majoittua omalla kustannuksellaan myös valitsemaansa hotelliin tms.

Jokainen hoitaa itsensä paikalle valitsemallaan tavalla. Jokainen maksaa matkalippunsa itse. Opiskelupäiviä on 5 viikon 41 aikana. Majoitus on varattu koko viikoksi. (su-su) Joustavan systeemin tarkoituksena on mahdollistaa parhaiden lentotarjousten käyttö.

Kurssi järjestyy, jos sitoutuneita osallistujia on tarpeeksi. Kurssille pääsee ensijaisesti merenkulkijat, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet Malagan intensiivikurssille. Jos paikkoja jää yli, myös Malaga-konkareita otetaan mukaan. Kesäkuun alussa viimeistään vahvistamme tilanteen.

Lisätietoa:

opinto@mepa.fi

puh: 010 349 3103

Ilmoittaudu tästä, registrate aqui


Yhteystiedot

Paikka
Malaga
Calle Marmoles
29007

 

YHTEYSTIEDOT

Henkilöstö
Täällä toimimme
Palveluverkosto

 

TILAA

Vapaavahti
MEPAn Uutissähke
Kirjat ja elokuvat

 

 

KÄYNTIOSOITE

Merimiespalvelutoimisto
Linnankatu 3, 00160 Helsinki
PL 170

Auki arkipäivisin 9 - 15

+358 9 668 9000
mepa@mepa.fi MEISTÄ

Mikä on MEPA?
MEPA-maksut
Tiedotus
Toimimme yhdessä

 

Anna palautetta meille - arvostamme sitä!

 

 

LASKUTUSTIEDOT

Verkkolaskut
Välittäjä: OpusCapita
Välittäjätunnus: 003710948874 
Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus: 003702425205