Digitaidot haltuun

11 Marraskuu 2021 kl. 09.00–17.00

Digitalisaatio, automatisaatio ja tekoälyn kehittyminen vaikuttavat meidän kaikkien elämään koko ajan enemmän, halusimme sitä tai emme.
SkillPlus-koulutusohjelma kouluttaa digitaalisia taitoja työelämässä oleville ihmisille.
Mukana ovat työn murroksen keskeiset organisaatiot, kuten työnantajat, ammattiliitot ja koulutusorganisaatiot. Koulutusohjelmaa rahoittaa Google.org. TSL vastaa koulutusohjelman toteutuksesta Suomessa. SkillPlussan yhteistyökumppaneita ovat SAK, Teollisuusliitto, PAM, Rakennusliitto, Kuljetusliitot ja Saranen Consulting Oy. 

Koulutuksen kesto on 8 tuntia. Se on maksuton. Koulutus järjestetään videopuhelun välityksellä (Microsoft Teams). Ohjeistus lähetetään ennen koulutusta. Ryhmäkoko 12-20 henkilöä. Kurssin vetää vakaalla ja rennolla otteella SkillPlus:n Kim Katainen. 

Aika: to 11.11. klo 9-17
Kurssilla pidetään taukoja noin tunnin välein sekä kunnollinen ruokatunti. 

Hinta: ilmainen

Miten koulutukseen osallistuminen hyödyttää? 

Joka kolmas työntekijä kokee nykyteknologian ahdistavaksi. Digitaalisten taitojen oppiminen tekee työnteosta helpompaa ja miellyttävämpää.

Tyytyväiset ja entistäkin taitavammat työntekijät tuovat yritykselle myös taloudellista etua. 

Uudet tärkeät taidot edistävät sekä työttömien että koronan vuoksi irtisanottujen ja lomautettujen työllistymistä. 

Koulutusohjelma luo pohjaa jatkuvalle oppimiselle, mikä on välttämätöntä yrityksen toiminnan ja työnteon jatkumiselle ja kehittämiselle kriisin jälkeisissä oloissa. 

Mitä koulutus sisältää?

Sosiaalinen media ja maineenhallinta. Opi miten sosiaalinen media toimii. Opi rakentamaan mainettasi yksilönä ja ammattilaisena.

Johdatus koneoppimiseen ja tekoälyyn. Opi mitä tekoäly tarkoittaa. Opi ennakoimaan miten tekoälyn kehittyminen tulee vaikuttamaan työhösi, vapaa-aikaasi ja yhteiskuntaan.

Tietoturva ja yksityisyys. Opi tunnistamaan verkon käyttämisen riskit ja suojautumaan niiltä. Ota sinusta verkossa kerättävä tieto haltuun. 

Jatkuva oppiminen. Opi tunnistamaan mitä taitoja sinun tulisi kehittää tulevaisuudessa ja miten. Tutustu erilaisiin lähteisiin oppimisen jatkamiseksi.

Kiinnostuitko?
Käy ilmoittautumassa koulutukseen täyttämällä tämä kysely.


Paikka
Verkkokurssi
https://forms.office.com/r/wqdausHpJQ