Lähde treenaamaan!

14.06.2023 kl. 08:45
MEPA on tehnyt sopimuksen Fitness24seven:n kanssa.

Sopimuksen mukaan MEPAn palvelujen piirissä olevat merenkulkijat ja eläkeläiset ovat oikeutettuja tarjoushintaiseen jäsenyyteen kuntokeskuksen kanssa:

  • 12 kuukauden määräaikainen jäsenyys tarjoushintaan 209 € / henkilö

  • 6 kuukauden määräaikainen jäsenyys tarjoushintaan 119 € / henkilö

Tarjoushinta pitää sisällään kaikki jäsenyyteen kohdistuvat kulut (esim. aloitusmaksu 24,90€) sekä ALV. 10%.

Jäsenyyssopimus tulee tehdä jossakin Suomessa sijaitsevassa kuntokeskuksessa. Löydät niiden sijainnin täältä. Sopimusta tehdessä mainitse, että kyseessä Merimiespalvelutoimiston yrityssopimus. Sinun tulee todistaa olevasi oikeutettu tähän tarjoukseen esimerkiksi tuoreella palkkalaskelmalla tai varustamon ID-kortilla. Eläkeläiset todistavat oikeutensa merimieseläkekortillaan.

Sopimuksen teon jälkeen pääset treenaamaan missä vain Fitness24Sevenin kuntokeskuksessa, mihin kellon aikaan tahansa. Kuntokeskuksia löytyy niin Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Thaimaasta kuin Kolumbiastakin.

GROUP kuntokeskuksien tarjoamat ryhmäliikuntatunnit sisältyvät myös hintaan. 

Jäsenyyksissä on tarvittaessa myös jäädytys eli tauotus mahdollisuus. Kutsuntatodistuksella, raskauden vuoksi ja lääkärintodistuksella nämä ovat veloituksettomia. Omasta tahdosta, kuten esim. loman vuoksi jäädytyksistä veloitetaan palvelumaksu:

  • 6,90€ palvelumaksu, jolla jäsenyys voidaan jäädyttää 1-3kk ajalle (hyödynnettävissä kerran per vuosi)

  • 15,00€ palvelumaksu, jolla jäsenyys voidaan jäädyttää enintään 12kk ajalle

Tämän tarjouksen kanssa ei voi hyödyntää muita Fitness24seven:n mahdollisia tarjouksia. Nykyisen sopimuksen mukaiset hinnat ovat voimassa 31.12.2023 saakka.

Lisätietoja Fitness24seven:n palveluista löydät täältä.