Silja Serenade voitti Nordic Open 2022 -turnauksen

22.11.2022 klo 16:22
MEPAn järjestämä Nordic Open salibandy -turnaus päästiin vihdoin pelaamaan parin vuoden tauon jälkeen. Vuoden 2022 turnaus pelattiin Turussa Leaf Areenalla tiistaina 22.11.2022.

Turnaukseen osallistui kahdeksan joukkuetta ja ne oli jaettu kahteen lohkoon. Lohkossa A pelasi HöPÅ, Meriaura, Silja Serenade ja Langh Ship -joukkueet ja lohkossa B Vaparit, Team RABN, Finbolandia ja Finnlines -joukkueet.

Lounaan ja tiukkojen alkulohkopelien jälkeen alkoi tositoimet, kun lohkoissaan parhaiten menestyneet joukkueet selvittivät lopullista paremmuusjärjestystään. Välierien ja finaalien jälkeen tänä vuonna pronssia otti Vaparit ja hopeaa Team RABN. Mestaruuden ja kiertopalkinnon voitti jännittävän finaalin jälkeen Silja Serenade.

Turnauksessa palkittiin tsempparijoukkueena Finnlines, parhaana naispelaajana Ronja Rinne, parhaana miespelaajana Niklas Kokljuschkin ja parhaana maalivahtina Niklas Korko.

Suuri kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille sekä yhteistyökumppaneillemme Viking Linelle, ME Groupille sekä Katajanokan apteekille! Nähdään näissä merkeissä taas ensi vuonna!