Valmennuspalvelut

 

Valmennuspalveluista vastaa yhteistyökumppanimme R5 Athletics and health. Tutustu lisää R5:sen kuntotestaus- ja valmennuspalveluihin heidän omilla nettisivuillaan.

 

 

Testi- ja valmennuspalvelut

 

Testi- ja valmennuspalveluja tarjoaa Merimiespalvelutoimiston yhteistyökumppani R5 athletics and health. Mikäli kiinnostuit heidän tarjoamista merenkulkijoille alennetuista palveluista, voit olla yhteydessä R5:n Mikael Paajaseen, puh +358 50 560 2023. Testejä ja valmennuksia on mahdollista tehdä Helsingissä Merimiespalvelutoimiston kuntosalilla osoitteessa Linnankatu 3 tai R5:n omissa tiloissa Metsälässä.

Suora hapenottotesti, laktaatit ja INBODY: 120 € (OVH 150 €)


Maksimaalinen hapenottokyky

Hengitys- ja verenkiertoelimistön kyky kuljettaa happea. Tämä kertoo paljon suorituskyvystäsi kestävyysliikunnassa ja toimii hyvänä mittarina kehitykselle. Testi on ns. suora testi, eli hengityskaasut mitataan, jolloin saatu tulos on tarkkaa faktaa, eikä perustu arvioon. 

Aerobinen ja anaerobinen kynnys

Kynnysarvot kertovat siitä, millä sykkeellä harjoittelet tiettyä ominaisuutta. Palautteessa käymme läpi eri kestävyysalueet ja autamme suunnittelemaan tavoitteesi mukaisen harjoitusohjelman. Testissä mitataan niin hengityskaasut kuin laktaatit verestä, eli kynnykset saadaan hyvin tarkasti selvitettyä. 

Energia-aineenvaihdunta

Mittaus antaa osviittaa siitä, missä suhteessa rasva ja hiilihydraatti palaa liikunnan aikana.  

Palaute

Saat kattavan palautteen paikan päällä ja varaamme aikaa myös keskustelulle ja kysymyksille. Kuntotestauksen ohella valmennamme päivittäin ja meille on erityisen tärkeää, että palaute annetaan selkeästi ymmärrettävällä tavalla.

Katso video ja tutustu testin kulkuun.


INBODY-mittaus: 20 € (OVH 25 €)

InBody-laite mittaa kehonkoostumusta tarkasti ja antaa todella kattavan raportin. Itse mittauksessa ei mene kuin muutama minuutti, mutta varaamme aikaa tulosten läpikäyntiin ja analysointiin.

Ohjelman suunnittelu, INBODY-mittaus ja treeni - kesto noin 90 min: 100 € (OVH 120 €)

Suunnittelemme harjoitusohjelman (voima ja kestävyys) tavoitteidesi mukaan. Harjoituksen aikana käymme läpi suoritustekniikat sekä aloituspainot.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: 
Mikael Paajanen
+358 50 560 2023

.