Valmennuspalvelut

 

Valmennuspalveluista vastaa yhteistyökumppanimme R5 Athletics and health. Tutustu lisää R5:sen kuntotestaus- ja valmennuspalveluihin heidän omilla nettisivuillaan.

MEPA on mukana tukemassa merenkulkijoiden PRO PT -paketteja sekä kuntotestejä. 

 

PRO PT -paketti merenkulkijoille

 

Oletko kiinnostunut paremmasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista? Ilmoittaudu PRO PT -pakettiin ja saat monipuoliset avut itsellesi!

PRO PT -paketti sopii kaikille merenkulkijoille, jotka haluavat saada arvokasta tietoa terveydestään ja kunnostaan, sekä kokevat tarvitsevansa lisäapua treenaamiseen ja/tai ravitsemukseen, jotta pääsevät haluamiinsa tavoitteisiinsa.

Voit itse määritellä henkilökohtaiset tavoitteesi, me autamme sinua saavuttamaan ne! Tämä paketti on kattava kokonaisuus, johon kuuluu:

Hapenottokykytesti

​Testi suoritetaan treenipaketin alussa joko maksimaalisesti tai submaksimaalisesti (= ei uupumukseen asti), riippuen osallistujan kunnosta.

INBODY-kehonkoostumusmittaus

InBody antaa todella tarkkaa ja hyvin eriteltyä tietoa kehon koostumuksesta. Se määrittelee muun muassa sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrän, oikean ja vasemman puolen erot lihas- ja rasvamassassa, rasvaprosentin, luumassan ja lihasmassan. Kehonkoostumusmittaus suoritetaan sekä treenipaketin alussa että lopussa.

Lihaskuntotestit

Lihaskuntotesti on standardin mukainen testi. Testissä lasketaan minuutin aikana tehdyt toistomäärät toistokyykistyksistä, istumaannoususta sekä punnerruksista.

Kuusi harjoituskertaa oman valmentajan kanssa

Harjoituskerrat valmentajan kanssa voidaan pitää sekä laivalla (mikäli laivan reitti sen sallii) että vapailla. Ohjelmat ja harjoitukset räätälöidään täysin osallistujien tarpeiden ja toivomusten mukaan.

Ravitsemusohjausta

Pakettiin kuuluu yksi kerta ravitsemusohjausta oman valmentajan kanssa. Halutessasi voit myös vaihtaa osan treenikerroista ravitsemusohjaukseen tai päinvastoin.

Hinta sekä ilmottautuminen:

Tämä on MEPAn tukema paketti ja sinun osuutesi tästä on 350€.

PRO PT-pakettiin otetaan vuosittain mukaan 30 osallistujaa. Sinulle valittu valmentaja on yhteydessä ilmoittautumisesi jälkeen, jolloin voitte sopia testipäivät ja muut käytännön asiat. Jos haluat laajemman treenipaketin ja/tai jatkaa harjoitussuhteessa valmentajasi kanssa, voit sopia asiasta hänen kanssaan.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä: urheilu@mepa.fi 

ILMOITTAUTUMINEN

Testi- ja valmennuspalvelut

 

Testi- ja valmennuspalveluja tarjoaa Merimiespalvelutoimiston yhteistyökumppani R5 athletics and health. Mikäli kiinnostuit heidän tarjoamista merenkulkijoille alennetuista palveluista, voit olla yhteydessä R5:n Mikael Paajaseen, puh +358 50 560 2023. Testejä ja valmennuksia on mahdollista tehdä Helsingissä Merimiespalvelutoimiston kuntosalilla osoitteessa Linnankatu 3 tai R5:n omissa tiloissa Metsälässä.

Suora hapenottotesti, laktaatit ja INBODY: 120 € (OVH 150 €)


Maksimaalinen hapenottokyky

Hengitys- ja verenkiertoelimistön kyky kuljettaa happea. Tämä kertoo paljon suorituskyvystäsi kestävyysliikunnassa ja toimii hyvänä mittarina kehitykselle. Testi on ns. suora testi, eli hengityskaasut mitataan, jolloin saatu tulos on tarkkaa faktaa, eikä perustu arvioon. 

Aerobinen ja anaerobinen kynnys

Kynnysarvot kertovat siitä, millä sykkeellä harjoittelet tiettyä ominaisuutta. Palautteessa käymme läpi eri kestävyysalueet ja autamme suunnittelemaan tavoitteesi mukaisen harjoitusohjelman. Testissä mitataan niin hengityskaasut kuin laktaatit verestä, eli kynnykset saadaan hyvin tarkasti selvitettyä. 

Energia-aineenvaihdunta

Mittaus antaa osviittaa siitä, missä suhteessa rasva ja hiilihydraatti palaa liikunnan aikana.  

Palaute

Saat kattavan palautteen paikan päällä ja varaamme aikaa myös keskustelulle ja kysymyksille. Kuntotestauksen ohella valmennamme päivittäin ja meille on erityisen tärkeää, että palaute annetaan selkeästi ymmärrettävällä tavalla.

Katso video ja tutustu testin kulkuun.


INBODY-mittaus: 20 € (OVH 25 €)

InBody-laite mittaa kehonkoostumusta tarkasti ja antaa todella kattavan raportin. Itse mittauksessa ei mene kuin muutama minuutti, mutta varaamme aikaa tulosten läpikäyntiin ja analysointiin.

Ohjelman suunnittelu, INBODY-mittaus ja treeni - kesto noin 90 min: 100 € (OVH 120 €)

Suunnittelemme harjoitusohjelman (voima ja kestävyys) tavoitteidesi mukaan. Harjoituksen aikana käymme läpi suoritustekniikat sekä aloituspainot.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: 
Mikael Paajanen
+358 50 560 2023

.