Toukokuu 2024

Torstai
23.5
11:30
Maanantai
27.5
09:00

Kesäkuu 2024

Maanantai
3.6
10:00
Tiistai
11.6
12:00

Melontaretki / Paddlingstur i Repovesi

Kolmen päivän ja kahden yön melontaretki Repoveden kansallispuistoon. Retkellä melotaan, kävellään, nähdään jylhiä kallioita, nukutaan teltoissa, tehdään ruokaa retkikeittimillä ja hengaillaan perusleirissä.
Repoveden kansallispuisto / Kuutinkolo
Tiistai
18.6
09:00

Elokuu 2024

Tiistai
6.8
12:00

Liikuntakurssit ja retket

 

Järjestämme 1-7 päivän pituisia liikunnallisia kursseja ja retkiä.


 

Ruskaretki


Vietämme reippaan viikon Ylläksen alueen tuntureissa. Majoitumme Mepan mökkeissä, josta teemme mukavia päiväretkiä alueen tuntureille. Illaksi palaamme ruokapaikan kautta takaisin mökeille. 
 

Ylläsvaellus


Viiden päivän patikointi. Tämä on vaihtoehtoinen Ruskaretki niille, jotka haluavat ottaa rinkan selkään, nukkua teltassa, kokkailla sapuskaa retkikeittimellä ja katsella tähtikirkasta taivasta teltan ovelta. Ajamme pohjoiseen samalla bussilla kuin perinteiselle ruskaretkelle osallistuvat. Ensimmäinen yö nukutaan Ylläsjärvellä Mepan mökeissä tai mökin pihalla.


Melontaretki


Melontaretki on mukava tapa tutustua luontoon, saaristoon, Suomen järvistöön ja samalla kohottaa kuntoa ja rentoutua. Kolmen päivän melontaretkellä melomme vaihtelevan pituisen reitin. Yövymme matkalla teltoissa ja kokkaamme keittimillä ruokamme. Melontaretken sijanti vaihtuu kerrasta toiseen.

 

Ratsastus


Ratsastuskurssi sopii hyvin sekä aloittelijoille että kokeneille ratsastajille. Kolmepäiväisen tapahtuman aikana saamme rautaisannoksen ratsastuksesta. Hevosiin tutustutaan, satulointi opitaan ja kevyttä ravia köpötellään.

 

Golf


Aloittelijat oppivat kolmen päivän kurssin aikana perustekniikat sekä tutustuvat golfin sääntöihin ja etikettiin. Green Card on melkein aina mahdollista suorittaa. Kokeneet ja paljon pelanneet voivat hioa pelitekniikoita ja syventävät osaamistaan, mutta kurssi on suunnattu aloittelijoille. 

 

Lajikokeilut


Muutaman tunnin pituinen lajikokeilu on helppo ja hyvä tapa tutustua uusiin lajeihin. Tässä muutama vakiintunut laji kurssitarjonnastamme.

 

Hot Yoga


Tutustumme Hot Joogaan tunnin pituisella joogaharjoituksella 30-35-asteisessa huoneessa. Lämmön vaikutuksesta on turvallista liikkua asennosta toiseen. Lämpö myös antaa potkua aineenvaihdunnalle ja laittaa kuona-aineet liikkeelle. Keho puhdistuu ja voimistuu sekä kunto kohoaa. Hot jooga on tuonut monille apua selkäongelmiin.

Melonta


Melonta on mahtava laji ja sopii kaikille. Melomme yksikkökajakeilla, jotka ovat ketteriä muitta kuitenkin suuntavakaita. Lajikokeiluun osallistuminen ei vaadi aiempaa melontakokemusta. Harjoittelemme aluksi hieman perustekniikkaa, jonka jälkeen lähdemme liikkeelle. Riippuen säästä melomme johonkin läheiseen saareen tai sitten suojaisemmilla vesillä syömään eväitä.
 

Pistooliammunta


Tutustumiskäyntimme tarjoaa mahdollisuuden ampua turvallisessa ja rennossa ympäristössä. Tällä kurssilla pääsemme kokeilemaan erilaisia pistooleita, pienoispistooleista vähän hurjimpiin aseisiin. Käymme ennen ampumista läpi aseiden ominaisuuksia ja historiaa, ja miten niitä turvallisesti käytetään.

 

Haulikkoammunta


Kurssilla tutustutaan Kansalliseen Trappiin eli 1 Trap haulikkoammuntaan. Aloittelijat saavat perehdyttävän opastuksen toimintaan, jonka jälkeen suoritetaan ohjatusti ammuntaharjoituksia ryhmittäin. Päivän päätteeksi pidämme rentomielisen 15 kiekon kilpailun.