MEPAn ja SLYn perhepäivä 18.5.2023 Kurjenrahkan kansallispuistossa

20.02.2023 klo 12:06
Tervetuloa perhepäivään helatorstaina 18.5.2023 klo 11-14!

Lähde viettämään kanssamme mukavaa perhepäivää Pöytyälle! 

Päivän aikana voit kiertää Karpalopolun, joka on 1,7 km pituinen esteetön ympyräreitti. Samalla voit ottaa osaa luontovisaan ja / tai vastailla erilaisiin luontokysymyksiin (nämä on laadittu huomioiden erityisesti alle 10-vuotiaat lapset, mutta päivä on tarkoitettu aivan kaiken ikäisille). Halutessanne voitte valita myös jonkun muun Kurjenrahkan reiteistä. Kurjenrahkan kansallispuisto tarjoaa mukavat patikointimaastot ja useita merkittyjä reittejä (1–6 km), joista voi muodostaa erilaisia kokonaisuuksia. Ympyräreittejä on viisi:  Karpalopolku (1,7 km), Vajosuon kierros (3 km), Savojärven kierros (6 km), Pukkipalon kierros (6 tai 9 km) sekä Vajosuon vaellus (30 km, tosin tämän kiertämiselle ei aika riitä tämän ohjelman puitteissa).

Luontopolun lisäksi järjestämme paikalle hernepussin / kastliinan heittoa ja voit tehdä itsellesi opastettuna avaimenperän. Nuotiopaikalla tarjoamme osallistujille mehua, kuumaa juomaa (kahvi, tee, kaakao) sekä makkarat. 

Ilmoittautumiset tapahtumaan viimeistään maanantaina 15.5.2023

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja Kurjenrahkasta ja sinne saapumisesta löydät täältä. Kurjenpesän luontotuvan pysäköintialueelta löytyy MEPAn opasteet infopisteelle.

Kurjenrahka on nimensä mukaisesti kurkien kotisuo, mutta voit kokea myös pöllöjen keväthuuman.