Viking Grace voitti jääkiekkomestaruuden 2023

05.04.2023 klo 10:05
Viking Grace vann hockeymästerskapet 2023

Tiistaina 4.4.2023 Turussa Rajupaja Areenalla järjestettiin MEPAn jääkiekkoturnaus, joka kokosi paikalle viisi joukkuetta: Viking Grace, Viking Glory, Serenade, Gabriella ja Athletic Sailors. Turnaukseen osallistui yhteensä 64 pelaajaa, jotka tavoittelivat voittoa ja kunniakasta sijoitusta.

Turnauksen pelit sujuivat hyvin ja kaikki pelit pelattiin ilman loukkaantumisia. Jokainen joukkue näytti taitonsa ja urheiluhenkensä jäällä. Turnauksen voiton nappasi Viking Grace ja Viking Glory sijoittui toiseksi. Kolmannen sijan vei Athletic Sailors.

Turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Viking Gracen Jami Ahola, joka onnistui maalinteossa useaan otteeseen ja näytti vahvaa pelisilmää. Parhaana maalivahtina palkittiin Athletic Sailorsin Miika Mikola, joka torjui erittäin hyvin koko turnauksen ajan.

Joukkueiden tsempparipalkinnot saivat:

Viking Glory - Janne Korhonen
Viking Gabriella - Jari Koskela
Viking Grace - Tomi Ollikainen
Silja Serenade - Pekka Herranen
Athletic Sailors - Ville Torikka

Viking Gracen voitto oli erittäin ansaittu, sillä joukkueen peli kulki hyvin koko turnauksen ajan. Joukkueen hyökkääjät ja puolustajat tekivät tiivistä yhteistyötä, mikä oli yksi joukkueen menestyksen avaimista. Viking Glory ja Athletic Sailors pelasivat myös erittäin hyvin koko turnauksen ajan, ja heidän menestyksensä oli ansaittu.

MEPAn järjestämä jääkiekkoturnaus oli menestys ja kaikki joukkueet osoittivat suurta taitoa ja urheiluhenkeä. Onnittelut Viking Gracelle, Viking Glorylle ja Athletic Sailorsille heidän menestyksestään ja kaikille pelaajille loistavasta turnauksesta!

Kuvia turnauksesta löydät täältä.