Merenkulkijoiden golfkisa Nurmijärvellä 30.5.2023

30.05.2023 klo 17:09
Kuutisenkymmentä nykyistä ja entistä merenkulkijaa sekä muutamat yhteistyötahojen edustajat saapuivat perinteiseen MEPAn ja MEK:n yhteiseen golfkisaan Nurmijärven golfkentälle.

Perinteinen MEPAn ja MEK:n yhteinen keväinen golfkilpailu järjestettiin jo kolmatta kertaa putkeen Nurmijärvellä. Kilpailu alkoi aamiaisen ja pienen yhteisen alkuverryttelyn jälkeen kymmeneltä ja peli kulki mukavasti. Kentällä nähtiin niin kisojen konkareita kuin myös heitä, joille tämä kilpailu oli tuoreen green cardin jälkeen ensimmäinen.

Pistebogeyn voittajaksi itsensä löi Raimo Virtanen, Jaakko Hyyryläinen tuli toiseksi ja kolmannen sijan vei Erja Koskivainio. Heillä kaikilla tulos oli 38. Parhaan scratch-tuloksen löi John Karlsson (82) ja hänet palkittiin myös parhaana merenkulkijana. Parhaan yhteistyökumppanin palkinnon kävi hakemassa Kimmo Lehto ja parhaan eläkeläisen palkinnon Seppo Heiskari. Paras nainen palkinnon sai Päivi Pohjola. Kilpailussa palkittiin myös pisimmän driven lyönyt Joni Juntunen, lähimmäs lippua päässyt Timo Nakari ja kehitystä tarvitsevana golffarina Jari Tuomisto.

Lämpimät onnittelut voittajille ja hyviä pelejä kaikille tälle kaudelle!

Lisää kuvia tapahtumasta löydät täältä.