Sailors' Trophy kisattiin 29.8.2023

29.08.2023 klo 18:02
MEPAn ja SLYn yhteinen golfkisa pelattiin Wiurilan golfkentällä

MEPA ja SLY järjestivät golfkilpailun yhteistyössä Wiurilan golfkentällä 29.8.2023. Kilpailu keräsi paikalle noin 60 osallistujaa ja tarjosi upean päivän golfille. Tallink Siljalle lämpimät kiitokset sponsoroinnistaan!

Kilpailun kovatasoiset tulokset saivat ansaittua huomiota. Paras scratch -kategoriassa voiton vei Roland Helle hienolla suorituksella lyöden 79 lyöntiä. Pistebogey-kilpailun ykkössija meni Esa Suonvierille, joka keräsi 42 pistettä. Toiselle sijalle ylsi Ken Wärn samalla pistemäärällä. Kolmanneksi sijoittui Pertti Kiihamäki, keräten 40 pistettä.

Myös erityispalkinnot ansaitsevat maininnan. Paras naispelaaja oli Erja Koskivainio, joka kokosi hienosti 31 pistettä. Lähimmäs lippua -kilpailun voitti Tomi Järvelä, joka löysi tarkan lyöntinsä päätteeksi lipun vain 81 cm päästä. Pisin drive -palkinto meni Alex Ruzzalle, ja tsempparipalkinto myönnettiin Jaana Järvelälle.

Kilpailupäivä tarjosi niin jännittäviä hetkiä kuin iloista yhdessäoloakin, ja voittajia onnittelivat niin osallistujat kuin järjestäjät. Sailors' Trophy on löytänyt paikkansa MEPAn tapahtumien joukossa ja se tullaan tulevinakin vuosina järjestämään näin elokuun loppupuolella.

Onnittelut vielä voittajille ja kiitoksia kaikille kisaan osallistuneille!

Tulokset näet kokonaisuudessaan täältä ja kuvia löydät täältä.