Talvisporttia Messilässä

MareSport kannustaa liikkumaan - tule mukaan!

25.01.2024 klo 13:58
Nyt merenkulkijoilla sekä varustamojen porukoilla laajemminkin on mahdollisuus ottaa käyttöön Merimiespalvelutoimiston tarjoama, merenkulkijoille räätälöity verkkopalvelu. Rekisteröityminen ja palvelun käyttö on ilmaista. MareSportissa voit kirjata ylös liikuntasuoritteesi ja verrata omia onnistumisiasi muihin.

MareSport tarjoaa harjoituspäiväkirjan sekä erilaisia ja eri mittaisia liikuntahaasteita. Liikuntahaasteissa kisataan yksilönä tai joukkueena muita merenkulkijoita vastaan. Tavoittena on aktivoida merenkulkijoita liikkumaan sekä edistää yhteisöllisyyttä laivoilla ja merenkulkijoiden kesken. Myös konttoriväki, ulkomaalaiset työntekijät laivoilla, eläköityneen merenkulkijat sekä alan opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

MareSport -verkkopalveluun voi yhdistää älykellon, jolloin harjoitukset tallentuvat verkkopalveluun automaattisesti ja manuaalista syöttämistä ei tarvita. Kirjaaminen on manuaalista, mikäli ei käytä urheilukelloa. Osallistuminen vaatii rekisteröitymisen MareSport -verkkopalveluun.

 

Vuonna 2024 tarjolla on seuraavat kisat:

Sailors’ League – merenkulkijoiden joukkuekisa (kesto 12 kk)

Company League – konttoreiden välinen joukkuekisa (kesto 12kk)

School League – merenkulkualan oppilaitosten välinen joukkuekisa (kesto 12kk)

Golden League – eläköityneiden merenkulkijoiden kisa (kesto 12kk)

 

Q1: Winter games (kesto 3kk)

Q2: Triathlon Challenge (kesto 3kk)

Q3: Strength Training (kesto 3kk)

Q4: Body Care (kesto 3kk)

Uutuutena on nyt myös tarjolla varustamon sisäiset kilpailut, joissa varustamon laivat kisaavat toisiaan vastaan. Varustamo saa itse määritellä kisojen ajankohdan, pituuden sekä sopivat liikuntalajit lajilistasta. 

Lisätietoja MareSportista: tapahtumat@mepa.fi