Espanjan intensiivikurssi / Intensivkurs i spanska

07 Lokakuu 2019 kl. 09.00–12 Lokakuu 2019, 14.00

Paikka: Malaga, Andalucía, Espanja

Pidämme intensiivisen espanjankurssin Malagassa. Kurssilla pidetään 3-4 oppituntia päivässä. Sen lisäksi oppilaat saavat tasonsa mukaisia tehtäviä, jotka he tekevät kaupungilla: torilla, kaupassa, ravintolassa, juna-asemalla ja muissa sopivissa paikoissa. Voimme tehdä myös jonkun mukavan retken lähiseudulle, jos kiinnostusta on.

Kurssi on tarkoitettu espanjan alkeis- ja jatkokurssin käyneille merenkulkijoille, jotka haluavat syventää kielitaitoaan autenttisessa miljöössä. Myös Mepan kursseja käymättömät voivat osallistua kurssille läpäistyään pääsykokeen. Tällä halutaan varmistaa tietty aloitustaso, jotta saadaan kurssi pysymään kaikille mielekkäänä.

Kurssinvetäjinä toimivat Carina Chela ja Martina Peltonen.

Hinta: 120 €, ( sis. majoitus, lounaat, opetus)

Asumme meille vuokratussa asunnossa Malagan keskustan tuntumassa. Majoitus on normaalia paikallista kotitasoa, ei hotellien luksusta. Käymme oppituntien jälkeen lounaalla paikallispaikoissa. Muut syömiset jokainen hoitaa itse. Asunnoissa on keittomahdollisuus. Jokainen voi haluteessaan majoittua omalla kustannuksellaan myös valitsemaansa hotelliin tms.

Jokainen hoitaa itsensä paikalle valitsemallaan tavalla. Jokainen maksaa matkalippunsa itse. Opiskelupäiviä on 5 viikon 41 aikana. Majoitus on varattu koko viikoksi. (su-su) Joustavan systeemin tarkoituksena on mahdollistaa parhaiden lentotarjousten käyttö.

Kurssi järjestyy, jos sitoutuneita osallistujia on tarpeeksi. Kurssille pääsee ensijaisesti merenkulkijat, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet Malagan intensiivikurssille. Jos paikkoja jää yli, myös Malaga-konkareita otetaan mukaan. Kesäkuun alussa viimeistään vahvistamme tilanteen.

Lisätietoa:

opinto@mepa.fi

puh: 010 349 3103

Ilmoittaudu tästä, registrate aqui


Yhteystiedot

Paikka
Malaga
Calle Marmoles
29007