Villivihanneskurssi

27 Toukokuu 2020 kl. 09.00–09.01

Oletko koskaan luonnossa liikkuessasi miettinyt, mitä kaikkea sieltä voisi kerätä ja käyttää joko ruoanlaitossa tai kotikosmetiikassa? Luonto tarjoaa näin keväällä ison kattauksen ravintorikkaita villivihanneksia, joista opettelemme kurssilla kuusi. Perehdymme valittujen villivihannesten tunnistamiseen, kasvupaikkoihin ja kasvuaikaan, käyttö- ja säilöntävinkkeihin. 

Kurssi kestää neljä viikkoa ja opettelemme kolme uutta villivihannesta viikossa. Jokainen voi suorittaa kurssin omassa tahdissa ja materiaaleihin on mahdollisuus palata myös kurssin päätyttyä. Kurssi ei siis ole aikasidonnainen. Uusi villivihannes julkaistaan aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9. Kurssilla on mahdollisuus pyytää myös varmistusta keräämilleen villivihanneksille.

Kurssi alkaa 11.5. ja päättyy 7.6. Verkkokurssin alustana toimii Google Classroom ja ohjaajana Katja / MEPA. Kohderyhmä: aloittelijat.

ILMOITTAUTUMINEN 
- ilmoittautuminen on päättynyt. Jos haluat mukaan kurssille jälkikäteen, niin laita sähköpostia katja.mertanen@mepa.fi


Paikka
Verkkokurssi

Ruotsin kertauskurssi - Etäkoulutuksena

26 Toukokuu 2020 kl. 09.00–27 Toukokuu 2020, 12.00

Onko ruotsin perussanasto kohtalaisesti hallussa, mutta haluaisit hioa kielioppia? Nyt siihen olisi oivallinen mahdollisuus kahden aamupäivän pikaisessa kertauksessa. Käymme kirjallisten ja suullisten harjoitusten avulla läpi perusasiaa verbeistä, substantiiveista, adjektiiveista, prepositioista, sanajärjestyksestä ja pronomineista.

Opiskelu Skypen kautta

Kurssiaikataulu
ti    26.5 klo 9-12
ke  27.5  klo 9-12

Opettajana toimii Ida Savinainen.

Hinta: ilmainen

Ilmoittautuminen tästä

 


Paikka
Etäkoulutus