Digitaidot haltuun verkko-/ etäkurssi

10 Lokakuu 2022 kl. 09.00–17.00

Tule oppimaan digitaalisia taitoja kätevästi verkon välityksellä. Koulutus on maksuton.

Tulet oppimaan muun muassa verkon käyttämisen riskeistä ja suojautumiskeinoista, digitaalisesta viestinnästä työpaikalla ja jatkuvasta oppimisesta. Koulutuksen sisältöjä muokataan hieman osallistujien toiveiden mukaan.

Ole hyvä ja ilmoittaudu sinulle sopivaan ryhmään täällä:

https://forms.office.com/r/vJqungqQB9 

Ryhmiä järjestetään:

ma 19.9. klo 9-17

ke 21.9. klo 9-17

to 22.9. klo 9-17

ma 3.10. klo 9-17

ke 5.10. klo 9-17

to 6.10. klo 9-17

ma 10.10. klo 9-17

ti 11.10. klo 9-17

SkillPlus-koulutuksen kesto on 8 tuntia yhden päivän aikana. Koulutus järjestetään videopuheluna Microsoft Teamsin välityksellä. Aikaisempaa kokemusta videopuheluista ei tarvita, koska ohjeet lähetetään ennen koulutusta.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat opiskella digitaalisia taitoja omatoimisesti, omaan tahtiin, löydät kasvavan joukon SkillPlus-verkkokursseja osoitteesta täältä:

https://skillplus.thinkific.com/ 

Verkkokurssien avulla voit aloittaa opiskelun vaikka heti, ja opiskella vaikka vain 5 minuuttia kerrallaan. Suorita kolme verkkokurssia niin olet suorittanut SkillPlus-koulutusohjelman.

Koulutuksen järjestää Työväen sivistysliitto TSL yhteistyössä MEPAn, Googlen, SAK:n, Kuljetusliittojen, Teollisuusliiton, PAMin ja Rakennusliiton kanssa.


Paikka
Forms
https://skillplus.thinkific.com/

Espanjan intensiivikurssi Malagassa

09 Lokakuu 2022 kl. 12.00–16 Lokakuu 2022, 12.00

 

Pidämme intensiivisen espanjankurssin Malagassa, jos motivoituneita osallistujia tulee tarpeeksi.

Kurssilla pidetään 3-4 oppituntia päivässä per tasoryhmä. Sen lisäksi oppilaat saavat tasonsa mukaisia tehtäviä, jotka he tekevät kaupungilla: torilla, kaupassa, ravintolassa, juna-asemalla ja muissa sopivissa paikoissa. Voimme tehdä myös jonkun mukavan retken lähiseudulle, jos kiinnostusta on.

Kurssi on tarkoitettu espanjan alkeis- ja jatkokurssin käyneille tai muuten kieltä saman verran osaaville merenkulkijoille, jotka haluavat syventää kielitaitoaan autenttisessa miljöössä. Kurssille ilmoittautuneille lähetetään pääsykoe, joka pitää läpäistä. Tällä pyritään varmistamaan tietty aloitustaso, jotta saadaan kurssi pysymään kaikille mielekkäänä. Samalla saamme ryhmäjaon tehtyä.

Opiskelijat jaetaan kahteen tasoryhmään:
9:00 – 12:00 principiantes,alkeet (Fantastico 1, kappale 7:stä eteenpäin)
13:00 – 16:00 avanzados, edistyneet (Fantastico 2, kappale 5:stä eteenpäin) y conversación fácil

Opettajana toimii Carina Chela. 
Yleissäätäjänä ja apuopettajana toimii Mepan kursgubbe Jukka.

Hinta: 150€ ( sis. majoitus, lounaat, opetus)

Asumme meille vuokratussa asunnossa Malagassa. Majoitus on normaalia paikallista kotitasoa, ei hotellien luksusta. Käymme puoliltapäivin lounaalla paikallispaikoissa. Muut syömiset jokainen hoitaa itse. Asunnoissa on keittomahdollisuus. Jokainen voi haluteessaan majoittua omalla kustannuksellaan myös valitsemaansa hotelliin tms.

Jokainen hoitaa itsensä paikalle valitsemallaan tavalla. Jokainen maksaa matkalippunsa itse. Opiskelupäiviä on 5. Majoitus on varattu koko viikoksi (su-su). Joustavan systeemin tarkoituksena on mahdollistaa parhaiden lentotarjousten käyttö.

Kurssi järjestyy, jos sitoutuneita osallistujia on tarpeeksi. Kurssille pääsee ensijaisesti merenkulkijat, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet Malagan intensiivikurssille. Jos paikkoja jää yli, myös Malaga-konkareita otetaan mukaan. Vahvistamme tilanteen kesän aikana, luultavasti ennen Juhannusta.

Ilmoittaudu tästä 


Paikka
Malaga
Linnankatu 3
00160 Helsinki