Augusti 2024

Fredag
2.8
12:00

Sup pilates Helsinki

Hakuna Matata Helsinki
Måndag
5.8
12:00

Ilmajooga helsinki

Yoga Nordic Kamppi
Tisdag
6.8
12:00
Fredag
9.8
10:00

Haulikkoammunta / Hagelskyttkurs, Pori

Katinkurun Ampumakeskus
Tisdag
13.8
12:00

Äänimaljarentoutus, Turku

Onnenpaikka,Turku
Onsdag
14.8
12:00

Äänimaljarentoutus, Helsinki

Astanga joogakoulu

Motionskurser och utfärder

Vi ordnar 1-7 dagars motionskurser och utfärder.


 

Höstresan


Under en hel vecka får vi njuta av höstens färger, natur och tystnad. Vi gör dagsturer till flera vackra ställen i närheten. SSB-stugorna fungerar som basecamp varifrån vi påbörjar våra dagslänkar varje morgon. På kvällen återvänder vi till stugorna efter att vi har ätit.

 

Ylläsvandring


Femdagars vandring. Ylläsvandringen är en alternativ höstresa till Ylläs. Utflykten passar dem som vill bära ryggsäcken på ryggen, laga mat på friluftskök, sova i tält och titta på stjärnor från bar himmel. Vi övernattar i ödestugor vid behov. Vi reser från Helsingfors med samma buss som de som deltar i den traditionella Höstresan. Vi sover i SSB stugor (eller i deras närhet) den första natten.


Paddlingstur


Paddlingstur är ett trevligt sätt att bekanta sig med nature, samtidigt som konditioner stiger och man kan ta det lilla lugna. På tredagars paddligsturen varierar något i längd. Vi övernattar i tält och lagar mat på Trangior. Vi paddlar med öppna kanoter (indiankanoter), som passar bra för både nybörjare och erfaren paddlare.

 

Ridningskurs


Ridningskursen passar bra för båda nybörjare och mera erfarna.  Under tredagars kursen får vi en järnranson av ridning. Vi bekantar oss med hästar, lär oss sadla och tulta fram i lätt trav.

 

Golf


Den här golfkursen passar både för nybörjare och mera vana spelare. Varje spelare får instruktion enligt egen nivå. Nybörjare lär sig grundtekniker och bekantar sig med regler och etikett. Mera erfarna spelarna slipar upp slagtekniker och fördjupar sitt kunnande. Det är nästan alltid även möjligt att utföra Green Card. 


 

Grentestning


Korta, upp till några timmar långa grentestningar är det perfekta sättet att bekanta sig med nya grenar.


Hot Yoga


En timmes Hot yoga i ett rum där temperaturen är 30-35 grader. Värmens inverkan gör att man tryggt kan röra sig mellan olika ställningar. Värmen sätter också fart på ämnesomsättningen och sätter slaggämnena i rörelse. Kroppen renas och blir starkare och konditionen förbättras. Hot yoga har hjälpt många som lidit av ryggproblem.Paddling


Paddling är ett utmärkt sätt att vara på sjön och passar alla. Kajaker är smidiga och relativt stadiga. I början övar vi på några tekniker. Grentestning i paddling kräver ingen tidigare erfarenhet. Beroende på vädret paddlar vi till någon ö i närheten eller så väljer vi en mera skyddad rutt. SSB bjuder på termoskaffe och smörgåsar. Man kan ta lite egna snacks med om man vill.

 

Pistolskjutning


På denhär kursen får vi bekanta oss med olika pistoler; från miniatyrpistoler till lite större vapen. Före vi går ut på skjutbanan får vi höra lite om pistolens historia, egenskaper och hur man tryggt använder dem.

 

Hagelskytte


På den här kursen bekantar vi oss med Kansallinen Trap (1-Trap) -hagelskytte. Nybörjarna får handledning varefter vi skjuter serier på 15 diskar turvis. I slutet av dagen har vi liten skyttetävling.