Joogaa ja kehonhuoltoa etänä!

24.01.2022 kl. 12:49
Jukka ja Ialina tuovat jälleen liikkumisen iloa merenkulkijoille perjantaisin

Merenkulkijajooga ja kehonhuolto ovat taas täällä!

Jukka ja Ialina vetävät vuoroviikoin joogaa ja kehonhuoltoa perjantaisin klo 10.00-11.00 etänä Google Meetin kautta. Linkki osallistumiseen: https://meet.google.com/ncq-zqqs-bkw

Merenkulkijajoogassa tehdään iisisti, mutta voimakkaasti joogaliikkeitä ja keskitytään nykyhetkeen. Tunti sopii kaikille ja liikkeitä voi muokata helpommaksi tai vaikeammaksi oman tason mukaan. Jooga kehittää voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta, sekä saattaa auttaa esimerkiksi stressinhallinnassa ja unen laadun parantamisessa.

Kehonhuollossa huolletaan kehoa venyttelyn ja liikkuvuuden voimin. Tunti sopii kaikille ja liikkeitä voi soveltaa kevyemmäksi tai haastavemmaksi olon mukaan. Kehonhuolto parantaa liikkuvuutta, lihaskestävyyttä ja ryhtiä, sekä saattaa auttaa stressinhallinnassa ja esimerkiksi selkäkipujen lievittämisessä.

Osallistujilla pitää olla nettiyhteys. Jumppamatto / vastaava sekä jumppavaatteet on suositeltavia, mutta ei pakollisia. Kameran ja mikin voi pitää päällä tai pois, ihan miten itselle mukavimmalta tuntuu. Lisätietoja löydät MEPAn Toimintakalenterista.

Välkomna med!